Hardangerfjorden - Fjordcruise med valgfri Sightseeing Eidfjord

På denne turen kan du starte fra buss stasjonen i Bergen, eller på kaia i Norheimsund. Det er guiding på flere språk underveis på reisen. 

Ved start i Bergen reiser du med buss inn til Norheimsund der båten tar deg med innover dronningen blant norske fjorder. På et eventyrlig fjordcruise innover Hardangerfjorden får du se mange flotte bygder omkranset av majestetiske fjell med snødekte topper. Reiser du i mai og juni får du også oppleve frukttrærne i full blomst.

I Eidfjord får du ca. 3 timer til å utforske på egen hånd, eller du kan bli med på utflukten Sightseeing Eidfjord.Utflukt i Eidfjord - tilgjengelig i sesongen 1. mai - 30. september

Om bord på båten kan du kjøpe billetter til Sightseeing Eidfjord. Billettene koster 350 kr for voksen og 280 kr for barn.

Dersom du ønsker å bli med på Sightseeing Eidfjord så venter bussen på deg på kaia. Første stopp på sightseeingen blir Hardangervidda Natursenter hvor du får se en panoramafilm av Ivo Caprino. Her får du en magisk reise med fosser, fjorder og fjell. På flere interaktive stasjoner på Natursenteret kan du utforske naturens samspill og relasjoner mellom natur og menneskelig virksomhet.Fra Hardangervidda Natursenter går turen videre opp Måbødalen hvor man har en fantastisk utsikt over Norges mest kjente fossefall; Vøringsfossen. Den har et loddrett fall på 145 meter, og et totalt fall på hele 182 meter. I 2006 var Vøringsfossen Norges mest besøkte naturattraksjon. Noe som ikke er vanskelig å forstå når du stopper på et utkikkspunkt ved fossen.

Sightseeing avsluttes i Eidfjord hvor båten ligger til kai og tar deg med tilbake til Norheimsund og buss videre til Bergen.Se video fra den vakre Hardangerfjorden.Se denne fantastiske 360 panoramavisningen over Vøringsfossen som en smakebit på hva du har i vente


Back